Dagbesteding

ICT-dagbesteding met perspectief.

Je hebt iets met software, met games, met programmeren en je wilt je verder ontwikkelen. Helden in IT heeft hier dagbestedingsplekken voor. Er zijn verschillende activiteiten in de richting van IT die je bij ons kunt doen. Denk aan digitale vormgeving, het ontwerpen en ontwikkelen van websites en (spelenderwijs) programmeren.

Waarom dagbesteding?

Er kunnen allerlei redenen voor iemand zijn om dagbesteding te gaan doen. Zo is betaald werk niet altijd haalbaar met een arbeidsbeperking. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen talenten hebt. Misschien ben je je nog wat aan het oriënteren, weet je nog niet precies wat je wilt maar heb je wel interesse in software en IT.

Een dagbesteding bij Helden in IT zorgt voor een dagstructuur, je ontwikkelt je zelfvertrouwen erdoor en je kunt ook nog eens interessante extra vaardigheden opdoen.

Wat je bij Helden in IT kunt doen

Wil je iets nieuws leren of je kennis uitbreiden? Bij Helden in IT kun je websites bouwen vanuit WordPress en kennismaken met programmeertalen. Maar je kunt ook mooie 3D-graphics maken met Blender of iets fraais bouwen met Minecraft. Er is een coach aanwezig die je altijd kan helpen. Met deze coach kun je het daarnaast hebben over wat jou het meest interesseert en wat het beste bij jou past. Je krijgt zo een rustige kans om te groeien in de IT. Voor wie dit haalbaar is, bieden we perspectief op een stage, werkervaringsplek of baan.

Ja, dagbesteding bij Helden in IT!

Wil je wat meer structuur hebben in je week? Lijkt het je leuk om met software dingen te maken of om IT-kennis op te doen? Aarzel vooral niet en neem contact met ons op. Je kunt, eventueel samen met je coach of ambulant begeleider, een afspraak maken. We kijken dan naar wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!