Dagbesteding Helden in IT: OPEN DAG

Een primeur: op donderdag 27 juni 2024 organiseert Helden in IT op álle locaties voor dagbesteding een open dag! In Alkmaar, Hoorn en Purmerend kun je langskomen om een indruk te krijgen. Of je nu graag met bezig bent met software en programmeren of liever sleutelt aan hardware: kom gerust een kijkje nemen en maak kennis met onze begeleiders en onze dagbesteding met perspectief.

Interesse in IT

Vind je het leuk om met bijvoorbeeld 3D-software bezig te zijn? Of is programmeren meer iets voor jou? Het kan ook zijn dat je liever werkt met hardware. Je hebt, kortom, affiniteit met IT. Toch kan het zijn dat je via de ‘normale’ wegen hier niet goed verder in komt. In dit geval is de dagbesteding van Helden in IT misschien wel iets voor jou. Je kunt verschillende programmeer- en softwarelessen volgen. Verder is al het benodigde aanwezig om aan de slag te kunnen met hardware. Denk aan het repareren van apparaten of het programmeren van microcontrollers.

Dagbesteding op drie locaties

Helden in IT heeft dagbesteding op drie locaties: in Alkmaar, Purmerend en Hoorn. Voor het eerst houdt Helden in IT op alle drie deze locaties gelijktijdig een open dag. Op donderdagmiddag 27 juni van 14.00 tot 16.30 uur kun je in zowel Hoorn, Alkmaar als Purmerend langskomen. Ontdek hoe je je op jouw eigen manier kunt ontwikkelen op het gebied van IT en je perspectief kunt vergroten.

Dagbesteding Helden in IT, De Letterbak Alkmaar.

Dagbesteding Helden in IT OPEN DAG 27 juni 2024

Je kunt op donderdag 27 juni ’s middags tussen 14.00 en 16.30 uur een kijkje komen nemen op onderstaande drie dagbestedingslocaties. Je bent van harte welkom.

LOCATIE HOORN
Electronweg 3A
1627 LB Hoorn

LOCATIE ALKMAAR
Edisonweg 10-12 (De Letterbak)
1821 BZ Alkmaar

LOCATIE PURMEREND
Spinnekop 2-3
1444 GN Purmerend

Vragen of opmerkingen?