Onze diensten

ICT Assessments

Heb je ambitie en/of ervaring in de IT, maar heb je onvoldoende zicht op je mogelijkheden in de IT op korte en langere termijn?

De assessments van Helden in IT worden op maat samengesteld en koppelen hard- en softskills aan kansen op de regionale arbeidsmarkt. Indien een opleiding voorliggend is, bieden we inzicht in de haalbaarheid van diverse opleidingsprogramma’s. Ook worden de baankansen na het behalen van een dergelijke opleiding belicht. 

Werkervaringsplaatsen

Aan een select aantal kandidaten kunnen wij een werkervaringsplaats aanbieden. Bestaan er door omstandigheden onvoldoende mogelijkheden om een opleiding te volgen of is er naast je opleiding behoefte aan een plek waar je uitgedaagd wordt en leert op het gebied van IT?

Dan is Helden in IT misschien wel dé plek waar jij naar zoekt. Een plek waar je software kunt ontwikkelen, jezelf kunt uitdagen en groeit op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied. Wij bieden een programma op maat, waarbij wij samen met professionals een plan opstellen met hierin persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeldoelen.

Praktijkassessment

Op termijn zullen wij een basistraining van 6 weken gaan starten. Hierin bieden wij de basis die nodig is om een vakspecifieke vervolgopleiding te kunnen doen. Onder meer programmeren in Python komt aan bod. 

Als team wordt binnen een bestaand actueel project samengewerkt. Er wordt gewerkt aan verschillende beroepsvaardigheden. Individuele kwaliteiten en teamrollen worden hierbij zichtbaar. Vervolgens worden er ontwikkeldoelen gesteld. Dit praktijkassessment kan als vervolg op een assessment worden ingezet als basis voor een specifieke vervolgopleiding.

Dagbesteding

Er kunnen allerlei verschillende redenen voor iemand zijn om dagbesteding te gaan doen. Zo is betaald werk niet altijd haalbaar met een arbeidsbeperking. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen talenten hebt. Misschien ben je je nog wat aan het oriënteren en weet je nog niet precies wat je wilt, maar heb je wel interesse in software en in IT.

Een dagbesteding bij Helden in IT zorgt voor een dagstructuur, je doet er meer sociale contacten mee op én je ontwikkelt er je zelfvertrouwen door. Bovendien kun je nieuwe vaardigheden krijgen.

Wil je je kennis uitbreiden of iets nieuws leren, dan kun je op de PC een van onze trainingen doen. Er is een coach aanwezig die je altijd kan helpen. Je kunt eveneens websites bouwen met WordPress. Ook daar is ondersteuning bij mogelijk. We stemmen altijd alles af op jouw eigen interesses.

Scroll naar boven