Opleidingen op maat

Wij bieden zekerheid, onafhankelijkheid en voldoening. Voldoe aan de behoeften van de arbeidsmarkt door te werken aan je ontwikkeling.

Denk jij dat je iets in de IT kunt en wilt? Maar kom je niet goed verder op de ‘gewone’ manier? Misschien wil je ontdekken wat het beste bij jou past binnen de IT. Helden in IT biedt aan doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidingen in programmeren.

Een training in jouw tempo. Kleinschalig en klassikaal

Bij de programmeeropleidingen van Helden in IT maak je onder meer kennis met enkele veelgebruikte standaarden en talen als JavaScript, HTML5 en CSS. Hiermee kun je websites opzetten, functioneel maken en vormgeven. Je kunt je tijdens de opleiding in eigen tempo en naar eigen vermogen ontwikkelen. Ondertussen is er altijd ondersteuning. Het opleidingsprogramma wordt aangeboden in kleine groepen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Na afronding van de training ontvang je een certificaat.

Voor wie?

Wij bieden opleiding aan doelgroepen die vastlopen in de reguliere opleidingsstructuren. We richten ons hierbij op bijvoorbeeld mensen met een autismespectrumstoornis. Maar ook op mensen met een immigratieachtergrond, die in Nederland hun weg nog moeten vinden en de taal niet 100% machtig zijn. De opleidingen zijn beschikbaar voor iedereen, maar zijn in het bijzonder gericht op diegenen die vastlopen op de arbeidsmarkt.

Maatwerk

Wat de programmeeropleidingen van Helden in IT uniek maakt, is dat deze om de kandidaat heen worden opgezet. Maatwerk is de kern. Dit wordt nog beter mogelijk doordat Helden in IT eigen trainingsmateriaal ontwikkelt. De trainingen worden gegeven in een prikkelarme ruimte, deels één op één.

Meer informatie

Interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!