Opleidingen back-end programmeren

Wij bieden zekerheid, onafhankelijkheid en voldoening. Voldoe aan de behoeften van de arbeidsmarkt door te werken aan je ontwikkeling.

Bij back-end programmeren draait het om de praktische werking van een website of applicatie. Dit in tegenstelling tot front-end programmeren, waarbij het gaat om het vormgeven en opzetten van het zichtbare gedeelte. Een back-end developer gebruikt een programmeertaal als C#.

De opleiding back-end basis is een opleiding in PHP. Dit is een programmeertaal geschikt voor webontwikkeling.

In de opleiding back-end gevorderden komen C#, .NET Core en ASP.NET aan bod. Deze laatste opleiding is erg nuttig als je uitgebreider wilt leren programmeren voor uiteenlopende toepassingen.

De opleidingen kunnen afzonderlijk worden gevolgd. Eventueel kunnen ook onderdelen van de opleidingen los of in een andere combinatie worden gevolgd.

Opleiding back-end basis

SQL

SQL (Structured Query Language) is een standaard waarmee je gegevens uit een aan de website gekoppelde database kunt halen, of gegevens aan deze database toe kunt voegen.

PHP

Benodigde ervaring: 2 jaar
Dit is een opleiding in PHP. Deze objectgeoriënteerde programmeertaal is geschikt voor kleinere projecten.

Opleiding back-end gevorderden

C#

Benodigde ervaring: 2-5 jaar
C# (Engels uitgesproken als C sharp) is een programmeertaal van Microsoft. Deze taal is objectgeoriënteerd en geschikt voor het schrijven van bijvoorbeeld complexere computerprogramma’s of digitale systemen.

.NET Core

Benodigde ervaring: 2-5 jaar
.NET Core is een veelgebruikt open source applicatie-framework. Je kunt binnen dit framework schrijven in diverse programmeertalen zoals C#.

ASP.NET Core

Benodigde ervaring: 2-5 jaar
ASP.NET Core is net als .NET Core een applicatie-framework, maar dan specifiek gericht op webapplicaties.

Meer informatie

Interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!