Over ons

Over ons

Bij Helden in IT zijn we goed in het herkennen van talent en het onderzoeken van mogelijkheden waar het gaat om werken in de ICT.

We bieden werkervaringsplekken waar gewerkt kan worden aan persoonlijke en werkinhoudelijke doelen. Zo helpen we mensen verder in het arbeidsproces.

Helden in IT is opgericht door Dave Leeflang, Sander Tensen en Bas Leenders. Wat hen bindt, is een sterke maatschappelijke betrokkenheid en affiniteit met mensen met hoog functionerend autisme en hoogbegaafdheid.

Bas en Sander staan bekend om diverse samenwerkingen met bedrijven en het matchen van deze doelgroep met het bedrijfsleven. Dit doen zij via organisaties als Partner in Werk en Stadsfabriek Alkmaar.

Dave Leeflang heeft zijn sporen verdiend in de IT en is in staat vanuit de daadwerkelijke taken die er liggen de vertaalslag te maken naar deze doelgroep, om zo het verschil te kunnen maken.  

Het team

Dave Leeflang

DIRECTEUR, COÖRDINATOR, COACH

Dave is de directeur en coördinator van Helden in IT en is tevens interne coach. Hij overziet alle afdelingen: de dagbesteding, de opleidingen en de werkervaringsplaatsen. Daarnaast verzorgt hij de ICT-loopbaanbegeleiding. Dave onderhoudt contacten met het UWV en andere opdrachtgevers.

Sander Kastelein

DAGBESTEDING HOORN

Sander was de eerste begeleider bij de dagbesteding van Helden in IT. Hij heeft dus al een aantal jaren ervaring op deze plek. Sander heeft zelf een programmeerachtergrond en is opgeleid als interne jobcoach. Momenteel begeleidt hij de dagbesteding op de locatie in Hoorn (Electronweg 3A).

Rick de Haan

DAGBESTEDING ALKMAAR

Rick is begeleider bij de dagbesteding in Alkmaar (Schermerweg 43). Al langer heeft hij ervaring als jobcoach, onder meer bij Partner in Werk, en hij is ervaren in het begeleiden van mensen met een beperking zoals autisme of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Donja van Esch

OPLEIDINGEN

Donja is docent van de programmeeropleidingen en zelf een zeer ervaren programmeur. Net als Sander heeft ze haar diploma van de Minecraft Education Edition Teacher Academy gehaald. Zij weet dus veel over de game Minecraft en hoe je daarin programmeertalen (JavaScript en Python) toe kunt passen.

Bas Leenders

MEDEOPRICHTER

Bas is medeoprichter van Helden in IT en geeft leiding aan het team medewerkers. Hij is een ervaren projectmanager en coach en faciliteert het team. Bas’ benadering is laagdrempelig, persoonlijk en enthousiasmerend.

Sander Tensen

MEDEOPRICHTER

Sander is medeoprichter en verantwoordelijk voor onder andere bedrijfsvoering, facilitair beheer en human resource. Hij heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en toeleiding.

Scroll naar boven